HALLO ONDERNEMER! HOE ONTSNAP JIJ AAN DE RATRACE?

Sparren met likeminded freelance ondernemers, werken aan je business en het ontwikkelen van nieuwe skills. En dat op een supertoffe locatie in de zon! Sounds good, toch? 

De Boundless Workation

Dat kan allemaal op een workation. Een work-vacation. Voor jou en al die andere freelance professionals die wel weten wat ze willen, maar er vaak gewoon niet aan toekomen. Omdat de waan van de dag altijd doorraast. Voor deze groep hebben wij de perfecte break bedacht: 6 dagen full focus op jezelf en je business. Door met andere ondernemers op te trekken, leuke activiteiten uit te voeren en kennis te delen.

Coming up: onze aankomende workation is op 1 juni – 7 juni, in een unieke stadsvilla op 5 minuten lopen van het strand van Las Palmas (Gran Canaria). Check hier het programma!

 

Dit zijn wij

Wij zijn Susanne en Melanie. We werken al jaren als freelance growth marketeers en ontmoeten veel andere freelance professionals. Bij onszelf en onze ‘collega’s’ merken we dat het lastig is om gefocust op jouw eigen bedrijf op het moment dat de zaken goed gaan. Want dan ren je voor klanten en opdrachtgevers. Met Boundless introduceren wij daarom een echte break van de freelance ratrace: de workation, speciaal voor freelancers en solopreneurs. Wij organiseren workations (ook wel co-workingretreats geheten) op zonnige locaties met een tof programma. Want in de zon groeit alles beter en sneller, toch?

Tijdens een Boundless workation volg je

  • Skill-sharing sessies
  • en masterminds

 

Maar ook fun activiteiten, zoals

  • surfen
  • hiking
  • yoga
  • toeren met de scooter of motor

Onze focus ligt op het samenbrengen van ambitieuze ondernemers. Zodat jij kunt sparren met gelijkgestemden.  Tijdens de masterminds en open classes leer je nieuwe skills en tips die je helpen om je business verder te laten groeien. In een ontspannen setting los van alle beslommeringen thuis. En waarbij samen chillen net zo belangrijk is als gefocust werken aan je onderneming. Yes!

Lukt het jou om de focus op je onderneming te houden? Of zou een break van de waan van de dag jou als ondernemer ook goed doen?