CHECK HIER OF EEN WORKATION IETS IS VOOR JOU

workation Boundless

Je bent ondernemer, je boert goed maar toch loop je soms nog weleens vast. Ook al ben je al tig jaar bezig. En daarom ben je op zoek naar een reset. Naar ontspanning maar ook naar focus. Dan is onze vraag aan jou:

Is een Boundless Workation niet wat voor jou?

Een work-wattes? Precies 🙂 Laten daarom beginnen met wat een workation eigenlijk is. Je hoort namelijk ook weleens over business retreats, coworking retreats of digital nomad programs. Zoveel namen, maar wat zijn de verschillen tussen al die retreats en programma’s?

Dit hebben we voor je op een rijtje gezet

  • Business retreat
    • Dit is meestal een volledig georganiseerd programma voor een groepje professionals, waarin je elke dag workshops en sessies volgt over een bepaald topic. Het doel is je skills vergroten op een bepaald gebied. Zo zijn er bijvoorbeeld retreats om een website te bouwen of hoe je stap voor stap een bedrijf begint.
  • Digital nomad programma
    • Dit zijn programma’s speciaal gemaakt voor digital nomads – mensen die ervoor gekozen hebben om te wonen en te werken op locaties waar ze het liefst willen zijn op dat moment. Ze zijn vaak continu op reis, en werken vanaf hun laptop om inkomen te genereren. Vaak hebben ze geen vaste thuisbasis. Er zijn steeds meer co-working en co-living plekken op de wereld waar digital nomads samen werken en wonen. Er zijn ook allerlei soorten programma’s en retreats speciaal ontwikkeld voor digital nomads.
  • Workation
    • Dit is een combinatie van werken met gelijkgestemden in een ontspannen vakantieomgeving (ook wel een coworking retreat genoemd). Eigenlijk is het een mix van een retreat, co-working en vakantie!

De Boundless Workation: een nieuw concept

Met Boundless introduceren wij een nieuw concept speciaal voor freelancers en solopreneurs. Een workation op een zonnige locatie met een tof programma van masterminds, open classes en excursies. Maar naast de vaste programmaonderdelen heb je ook nog voldoende tijd om te werken aan je bedrijf en om te ontspannen.

De focus ligt op het samenbrengen van ambitieuze ondernemers. Op die manier kun je nieuwe ondernemersvrienden maken en van elkaar leren. Skill-sharing sessies worden hier gecombineerd met fun activiteiten zoals surf, hiking en yoga.


Pas jij in het profiel van de moderne ondernemer?

Als ondernemer zit je meestal een beetje anders in elkaar dan andere mensen. Wat je niet bent? Een doorsnee zzp’er. Of een werknemer-de-luxe. Wat wel? Een echte solopreneur. Eentje die kansen ziet, grijpt en ze uitbouwt tot een succesvol actieplan.

Jouw werk- en levensstijl zijn flexibel en niet aan kantoortijden of schoolvakanties gebonden. Je ontwikkelt je niet lineair, maar in golfbewegingen, organisch.

Je bent digital savvy, focust op ontwikkeling en bent allergisch voor stilstand. Creativiteit en flexibiliteit zijn key. Maar ook strategisch inzicht brengen je ver. Verder dan veel anderen.


Maar hoe kom je tot focus en chillen?

Tegelijkertijd kan het ondernemerschap ook eenzaam zijn. Steeds zelf het wiel uitvinden. Zelf strategische keuzes maken. Jezelf blijven ontwikkelen.

Want anders blijf je hangen. Roest je vast. Zie je niet meer hoe tof die onderneming is die je runt. Het gevolg is dat je verveeld raakt, niet meer die energie voelt en dus met tegenzin gaat ‘werken’.

Maar hé, als je had willen werken was je wel ergens in loondienst gegaan. Toch?


Breek los, become Boundless

Een reset van 6 dagen op een zonnige locatie helpt je om weer focus te krijgen. En plezier! Want Boundless staat voor ‘ongebonden’. Even los komen. En dat is wat je gaat doen. Sterker nog, wat je gaat zíjn.

Los van thuis, terug naar de basis van jouw bedrijf. Namelijk jij. Samen met andere ondernemers die net zulke toffe dingen doen als jij. Ontwikkel jezelf verder en deel jouw kennis en skills tijdens de open classes en mastermind sessies. In een relaxte en zonnige setting.

Herken jij jezelf hierin? -> bekijk de aankomende workation op Gran Canaria